URGENT

Els escolars de Palafolls tornen al teatre de Tordera a veure espectacles infantils

Compartiu aquesta història

Un any més el nostre municipi participa del projecte “l’Art de ser Espectador”, una iniciativa que promou la cultura artística entre els escolars.

L’art de ser espectador és el nom de la programació d’arts escèniques i música en horari escolar organitzada conjuntament pels municipis de l’Alt Maresme i la Fundació Teatre Clavé, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat. 

Palafolls ja té un programa municipal de promoció de les arts escèniques, música i arts visuals i a través d’aquest programa s’ha adherit a la iniciativa del teatre torderenc.

Gràcies a aquest projecte els alumnes de les dues escoles aniran a veure espectacles al Teatre Clavé de Tordera durant tot el curs.

Per exemple, alumnes palafollencs ja han vist el concert del Pot Petit, entre d’altres, i properament els alumnes de 2n de primària de Les Ferreries podran veure l’obra “La gallina dels ous d’or”, mentre que el cicle mitjà veurà a finals de mes l’espectacle “Pirates, Bruixots i altres Bitxos”:

L’art de ser espectadors, que fa 20 anys que es fa al Clavé de Tordera, té previst una 14a d’espectacles per aquest curs escolar. Una programació que es veu afectada encara per les mesures anticovid.

El cost de l’entrada d’aquests espectacles es reparteix entre l’Ajuntament, la Generalitat i les famílies, per tal que sigui assequible per a tots els alumnes veure les propostes artístiques de primer nivell que es programen en aquest cicle especialment dissenyat pels infants en edat escolar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics