URGENT

Estabilització del nombre de casos covid a Palafolls

Compartiu aquesta història

El nombre de nous contagis es manté estable una setmana més. De fet es manté igual d’una setmana per l’altra, amb 45 positius nous en els darrers dies a Palafolls.

Aquesta estabilització dels casos, però, es manté encara en uns números molt superiors als previs de l’esclat de l’última gran onada de desembre i gener.

Ja fa tres setmanes seguides que els casos estan al voltant de la quarentena al nostre poble. Molt lluny del pic màxim de contagis de mitjans de gener, amb 484 casos setmanals, però igualment lluny dels menys de 3 positius setmanals de mitjana dels mesos de setembre o octubre.

La vacunació a Palafolls continua. En tota la passada setmana es van posar 60 vacunes. La majoria van ser segones dosis, amb 39 administracions. També es van posar 20 terceres dosis i encara una primera dosi de la vacuna anticovid.

A la resta de poblacions, després d’un petit repunt, totes experimenten una davallada de casos. 

A Malgrat els contagis passen dels 91 als 61 en l’última setmana, però més clara encara la davallada de casos positius a Tordera, on fa dues setmanes eren 110 i en aquesta última no han arribat als 40.

A Santa Susanna la reducció de positius detectats és més suau passant dels 5 als 4 en aquesta darrera setmana.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics