Seguiment desigual de la vaga de docents a Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A partir d’avui i durant 5 jornades diferents, els mestres, professors i personal docent dels diferents centres públics estan cridats a la vaga per demanar diverses millores, com més mestres i millors condicions. També critiquen algunes de les mesures proposades des de la Generalitat com l’avançament de l’inici de l’escola o el nou currículum.

A Palafolls la màxima incidència de la vaga s’ha donat a l’Institut de Palafolls, on 6 de cada 10 professors ha secundat aquest primer dia de vaga. Segons el director del centre, Jordi Busquets, avui només un 40% dels alumnes ha anat a l’aula.

A l’escola Les Ferreries el seguiment de la vaga de docents ha estat molt similar. Un 58% dels mestres del centre ha exercit el seu dret a vaga aquest dimarts, mentre que la meitat dels alumnes s’ha quedat avui a casa. Anna Miranda és la Cap d’Estudis del centre.

En canvi a Mas Prats el seguiment de la vaga ha estat menor. El 30% dels mestres avui no han anat a escola, metre que el 45% dels alumnes avui no han assistit a l’aula, especialment els alumnes de primària. Laura Duarte és la directora de l’escola Mas Prats.

Pel que fa a la llar d’Infants, la vaga ha passat desapercebuda, i el 100% de les educadores han anat avui a treballar normalment.

La vaga durarà fins dijous i també es repetirà el 29 i 30 de març a infantil, primària i secundària

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics