URGENT

Els comuns porten la readmissió de treballadores al ple municipal

Compartiu aquesta història

Aquest dijous hi ha ple ordinari a l’Ajuntament de Palafolls amb un total de 13 punts a l’ordre del dia. Un d’aquests punts és la moció que el grup de Palafolls en Comú presenta per la readmissió a l’Ajuntament de les treballadores que van perdre el seu lloc de feina després de suspendre la seva oposició.

Ja fa setmanes el mateix grup municipal ja va fer aquesta demanda que ara porta al plenari. Ara bé, la proposta s’ha presentat fora de termini, i entrarà al ple amb caràcter d’urgència, és a dir, que abans de debatre’s caldrà aprovar la seva urgència.

A grans trets el partit demana la readmissió al seu lloc de treball de mitja dotzena de treballadores que al setembre del 2020 van suspendre l’oposició a auxiliar administratives i van deixar de treballar a l’Ajuntament després de molts anys, en alguns casos més de 15, treballant de forma interina al consistori.

En l’ordre del dia també destaca l’aprovació de la creació del Consell, que regirà l’Espai Agrari de la Baixa Tordera conjuntament amb els Ajuntaments de Blanes, Malgrat, Tordera i Santa Susanna.

També es donarà compte de l’aprovació del nou Pla Local de Seguretat i de la liquidació del pressupost de l’any passat.

El ple es farà presencialment a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Palafolls a partir de les 19h, i el podeu seguir en directe per Ràdio Palafolls i, en vídeo, a través del Facebook d’aquesta emissora.

Consulta aquí l’ORDRE DEL DIA

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics