URGENT

Demora en la construcció dels primers pisos de protecció oficial de Malgrat

Compartiu aquesta història

Ja fa 8 mesos que es va posar la primera pedra de la promoció dels primers pisos de protecció oficial de lloguer de Malgrat de Mar.

La previsió era que les obres comencessin al setembre de l’any passat i que els habitatges ja estiguessin enllestits a  principis de l’any vinent.

Sis mesos després del previst encara no han començat les obres als terrenys del carrer Albèniz amb Roger de Flor.

Segons explica el primer tinent d’alcalde de Malgrat i regidor d’urbanisme, Jofre Serret, l’inici dels treballs s’ha demorat perquè s’ha detectat dos elements externs al solar que impedeixen començar les obres.

Segons Serret, es tracta d’una fonamentació d’un edifici veí que ocupa part dels terrenys on s’han de fer els nous pisos i, també, s’ha detectat el pas d’una línia elèctrica de mitja tensió.

El primer inconvenient se solventarà amb uns petits canvis en el nivell de la planta soterrani, mentre que ja s’ha demanat a la companyia elèctrica que traslladi la línia que impedeix l’entrada de les excavadores.

Aquesta primera promoció de 46 habitatges protegit ja estava prevista fa 14 anys, però l’esclat de la crisi econòmica no va permetre a l’empresa Visoren trobar el finançament per tirar endavant la construcció.

Mentre s’espera que en breu es pugui començar aquesta promoció, l’Ajuntament ja ha iniciat el procés per una segona tongada de pisos  socials de lloguer als terrenys de l’antic camp de futbol.

Segons Serret, en el proper ple ja podria passar l’aprovació definitiva de la modificació urbanística que permetrà l’inici de les obres.

Actualment Malgrat no compta amb cap habitatge de protecció social i, un cop estiguin realitzades aquestes dues promocions, ja tindrà una 80a de pisos de lloguer

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics