URGENT

Malgrat demana material humanitari pels refugiats arribats d’Ucraïna

Compartiu aquesta història

Aquest dimarts el consistori malgratenc ha llençat una crida a la ciutadania per col·laborar amb una campanya urgent de recollida de material humanitari destinat als centenars de persones refugiades d’Ucraïna que ja han arribat en aquests dies i que es troben allotjats en un hotel de Santa Susanna.

En la majoria de casos són dones, nens i adolescents, però també hi ha homes que han aconseguit sortir del país fugint de les bombes. Ho han fet  gairebé sense poder endur-se gaires pertinences i per tant tenen tota classe de necessitats.

Justament ahir el costsori va acompanyar a fer entrega del material recollit pels centres educatius del municipi a aquest hotel i, segons la regidora de Solidaritat Sarah Corpas, es van adonar de les necessitats dels refugiats acollits.

El consistori explica que els refugiats que arriben a casa nostra aquests dies necessiten amb urgència roba i productes bàsics d’higiene personal. 

El Centre Cívic situat al barri del castell serà el punt de recollida de la campanya que demana roba interior i mitjons, no usats, roba d’entretemps, calçat esportiu i d’entretemps, i tota classe de material d’higiene personal com tovalloletes, raspalls de dents, desodorants o pintes i raspalls.

Tenint en compte que hi ha també molta mainada, la campanya també recull joguines.

L’horari de recollida de 8 del matí a 8 del vespre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics