URGENT

Decau el seguiment de la vaga de docents

Compartiu aquesta història

Dimarts començava la vaga de mestres i professors per protestar per la manca de recursos i drets al món de l’ensenyament. La vaga s’ha dividit en 5 jornades; 3 aquesta setmana i dues més a finals de mes.

Avui és l’últim dia de les jornades de vaga previstes per aquesta setmana i en tots els centre educatius del nostre poble ha decaigut el seguiment de la protesta.

Si dimarts, el primer dia, la vaga era seguida per la meitat de la comunitat educativa de Palafolls, avui el percentatge és molt menor i pràcticament imperceptible en alguns centres educatius.

Aquesta vaga reclama que el pressupost d’educació arribi al 6% del PIB de Catalunya, que ens consensuïn les propostes amb la comunitat educativa, com ara el currículum o el calendari, demanen la regularització de l’interinatge i la millora general de recursos. Aquesta protesta es reprendrà el 29 i 30 de març.
Aquesta no és l’única protesta del sector educatiu durant el mes de març. També han convocat una altra vaga el 23 de març. En aquest cas, és contra la sentència del 25 % en castellà i ha estat convocada per diferents sindicats de l’ensenyament, que criden a mobilitzar-se “en defensa d’una educació pública i íntegrament en català”.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics