URGENT

Els comuns retiren la moció sobre la readmissió de les treballadores municipals

Compartiu aquesta història

Era dels últims punts previstos a l’ordre del dia del ple d’aquest dijous al vespre, però segons ha explicat la formació, finalment s’ha decidit retirar la moció i no es tractarà a la sessió d’avui.

La moció va entrar fora de termini i per tant, abans de ser tractada al plenari s’hauria d’haver votat la seva urgència.

En un comunicat, Palafolls en Comú explica que saben que el plenari tombaria la urgència i que, per tant, no es es podria debatre el fons la moció.

En la mateixa nota, la formació explica que la seva voluntat és que les demandes de les treballadores arribin a ple amb garanties de ser escoltades i  per això han pres la decisió de retirar la moció plantejada.

Els comuns demanen a l’Ajuntament que reincorpori a la plantilla mitja dotzena de treballadores que van perdre la feina al consistori ara fa un any i mig després de no superar un concurs oposició.

Alguna d’aquestes treballadores feia més de 15 anys que treballava al consistori, però quan els va sortir la plaça no van superar el procés selectiu. 

Palafolls en Comú recorda que aquestes treballadores van denunciar al consistori per haver trigat a treure la plaça i la formació demana que siguin readmeses.

El ple d’avui tindrà doncs 13 punts i serà emès en directe per Ràdio Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics