120 esportistes participaran diumenge al 1r Campionat de Salts Vila de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest diumenge el club de Taekwondo Juls de Palafolls organitza aquest nou campionat al Palauet. Durant tot el  matí els esportistes de fins a 4 clubs de la zona participaran d’aquest campionat de salts que omplirà d’esportistes el tatami del Palauet.

Segons explica Julia Martínez, responsable del club palafollenc, es tracta d’un nou campionat que treballa dues modalitats i augura un espectacle de salts de gran espectacularitat.

Al primer torneig Vila de Palafolls hi prendran part 4 clubs. A banda del palafollenc, també s’ha convidat als clubs de Lloret, Blanes i Tordera amb un càlcul d’entorn a 120 participants entre les dues modalitats. Tot i que comença sent un campionat comarcal, la vocació és que el certamen acabi sent de convocatòria catalana en properes edicions.

El Club Taekwondo Juls Palafolls celebra enguany el seu 20è aniversari i ho vol celebrar aquest proper estiu amb una gran exhibició d’alumnes, també veterans i demostrant diferents modalitats del taekwondo des de salts o combat entre d’altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics