URGENT

Dissabte es presenta Fem Circ, la nova entitat de Palafolls

Compartiu aquesta història

Des de finals de l’any passat existeix una nova entitat local que gira al voltant del circ. Aquest dissabte es presenta en societat aquesta nova entitat que fa temps que ja fa activitats al nostre municipi. Un dels vessants de la seva activitat és la formació i els tallers per a joves i adults. Ja fa setmanes que el Local jove de Can Batlle ofereix tallers de teles aèries gràcies a aquesta nova entitat Fem Circ. 

Júlia Penya i Danna Caceci, membres fundadores de l’entitat, expliquen quines són les principals línies d’actuació d’aquesta nova associació.

Per donar-se a conèixer i oferir activitats i música, aquest dissabte han organitzat una presentació a Can Batlle.

A les 8 del vespre faran una mostra de cabaret i després música amb dj’s fins ben entrada la nit.

Fem circ, que ja va participar a la Fira d’Entitats del passat desembre,  es defineix com una entitat de dinamització cultural, sensibilització amb la realització de tallers a les escoles, cursos regulars i intensius d’aeris.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics