Demà comencen els treballs per senyalitzar els canvis de sentit i la creació d’aparcament al centre

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Com ja vam explicar a finals de la passada setmana, el consistori vol tenir enllestits tots els canvis de mobilitat al centre a finals d’aquest mes.

Això vol dir que en una setmana ha de pintar les noves places d’estacionament i senyalitzar els canvis de sentit que ha previst l’Ajuntament en una prova pilot que busca millorar la fluïdesa del trànsit i, alhora, augmentar el nombre d’aparcaments al centre.

En la sessió informativa d’ahir a la tarda, l’alcalde de Palafolls va anunciar que demà dimecres començaran els treballs de resenyalització dels sentitst i el pintat de les noves places d’estacionament. Si la pluja ho permet, tot plegat hauria d’estar acabat d’aquí a una setmana.

En aquesta prova pilot , l’Ajuntament eliminarà un dels sentits de circulació d’un tram de la Ribera de la Burgada i d’un altra tram de l’avinguda Costa Brava. Així, el primer serà de sortida i el segon d’entrada al poble. Aquesta mesura vol crear una anella de circumval·lació prenent com a eix els parcs de Joaquim Ruyra i Valls d’Ax.

Quan s’elimini aquest sentit de circulació, s’aprofitarà el carril de circulació en desús per crear entorn al centenar de noves places d’estacionament en semibateria.

Els canvis previstos a partir d’abril. AjPLF

Uns canvis que estan recollits al Pla de Mobilitat de Palafolls, però que es posen en marxa ara per ajudar a descongestionar el centre mentre durin les obres de substitució de la canonada.

Demà començaran els treballs i, segons Alemany, els canvis s’aniran introduint paulatinament.

La prova pilot estarà operativa fins a mitjans de juny, quan es preguntarà a la ciutadania si continuar amb els canvis o revertir-los a l’actual situació.

Més enllà de l’avinguda Costa Brava i de Ribera de la Burgada, hi ha altres canvis destacats. El carrer Ramon Turró entre sindicat i el parc, passarà a ser de doble sentit, mentre que hi haurà petits canvis de sentit a Pompeu Fabra i a Mas Pinell. Just davant del sindicat es dibuixarà una perita girola que ajudi a distribuir el trànsit de la zona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics