URGENT

182 rodatges al Maresme  durant l’any passat

Compartiu aquesta història

La nostra comarca es consolida com a territori de rodatges i durant l’any passat se’n van realitzar un total de 182, la xifra més alta registrada des de la creació de la Maresme Film Commission l’any 2018.

La Maresme Film Commission és un organisme creat pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme per gestionar les demandes de filmacions de pel·lícules, sèries o comercials a la comarca. L’any passat en va rebre 1 cada dia, de les quals 182 es van arribar a fer. 

Aquesta comissió s’encarrega d’aconsellar de la viabilitat dels diferents projectes i assessorar per la tramitació dels permisos. 

De tots els rodatges fets al Maresme, els espots publicitaris són la producció majoritària, 1 de cada 4, seguits de les sèries de televisió, els llargmetratges i els programes de televisió. També hi ha demanda d’exercicis acadèmics, videoclips, curtmetratges i fotografia comercial, entre d’altres.

Mataró ha estat la localitat més sol·licitada per les diferents productores, també Alella, Arenys de Mar, Sant Andreu de Llavaneres o Cabrera de Mar han estat escenari de forces enregistraments.

Al web de la Maresme Film Commission es pot fer una primera ullada del que pot oferir el Maresme. Es pot trobar, d’una manera intuïtiva, accessible i actualitzada un directori amb 388 localitzacions possibles arreu de la comarca. A Palafolls s’ofereixen, d’entrada fins a 5 localitzacions per filmar: El teatre, el Palauet, la Biblioteca, el camp de vol i el Castell, on s’han rodat ja algunes produccions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics