URGENT

Can Batlle recupera les sortides anant a saltar a Girona

Compartiu aquesta història

El local jove de Palafolls ja té a punt una nova sortida especialment dissenyada pels joves de la nostra localitat. De fet han estat ells els qui han proposat als responsables de joventut fer aquesta activitat.

El proper dia 13 d’abril, en plena Setmana Santa, s’ha organitzat una sortida per anar al Salting de Girona i al centre comercial Espai Gironès.

A les 11h del matí se surtirà de Palafolls direcció a Salt. 

En la primera part de la sortida es visitarà un centre de llits elàstics on els joves podran jugar tot saltant durant una hora. Aquesta activitat es pot complementar amb 15 minuts de jocs de realitat virtual.

Després de dinar, els participants a la sortida visitaran el centre comercial on tindran fins les 5 de la tarda per visitar les botigues. 

A les 6 de la tarda es preveu que l’autocar arribi de nou a Palafolls.

Aquesta sortida neix a proposta dels propis joves del municipi que estan en continu contacte amb els dinamitzadors i responsables de l’Àrea de Joventut de Palafolls. Albert Muñoz, el tècnic responsable de l’àrea explica que els joves busquen les alternatives i les voten. L’Ajuntament canalitza aquesta decisió i hi posa l’autocar.

La sortida del proper 13 d’abril té un cost de 10€ o de 16€ si es vol gaudir de la realitat virtual. Les inscripcions s’han de fer al mateix local jove de Can Batlle.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics