URGENT

Palafolls tindrà un servei de Drogodependències abans de l’estiu

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Palafolls i Tordera han demanat conjuntament al Consell Comarcal del Maresme la creació mancomunada d’un servei que s’encarregarà de detectar necessitats, planificar, coordinar i realitzar accions de promoció de la salut i prevenció de les drogodependències en aquests 2 municipis.

A banda també ho han demanat els Ajuntaments de Calella i Malgrat de forma separada.

En l’últim ple del Consell Comarcal ja es va aprovar els 4 convenis en els quals s’especifiquen les hores de prestació del servei en cada municipi. A Palafolls i Tordera el servei de 15h setmanals es compartirà, pel que hi haurà 7 hores i mitja de servei a la setmana a cada municipi, mentre que a Malgrat i Calella el servei serà complet de 15 hores a la setmana.

En un primer moment es farà una anàlisi de la situació actual de l’ús i el consum de drogues i altres substàncies addictives al nostre poble. Una anàlisi que ajudarà a guiar les actuacions posteriors. Albert Muñoz és el tècnic de joventut de Palafolls

A partir d’aquí el servei anirà evolucionant de forma continua, marcant objectius i estratègies entre la persona encarregada del servei i les àrees involucrades des de l’Ajuntament.

En aquests moments, el Consell Comarcal ja està ultimant els plecs per licitar el servei amb l’objectiu que entri en funcionament durant el primer semestre d’aquest any.

El Servei Comarcal de Joventut ja impulsa espais de treball i accions de suport a d’altres ajuntaments per abordar la prevenció de les conductes de risc en l’àmbit de la salut i els consums abusius de substàncies addictives.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics