Les obres de la canonada tanquen la cruïlla de l’església

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La substitució de la canonada d’impulsió continua a bon ritme i segons el previst. Ja fa un mes i mig que van començar i des de llavors hi ha hagut diferents afectacions, però a partir de demà s’actua en una de les cruïlles principals del nostre poble; en la confluència de l’Av Costa Brava, Carrer Major i Francesc Macià, al ben mig del centre.

Afectacions i itineraris recomanats. AjPLF

Aquesta cruïlla estarà tancada entre dues i tres setmanes durant les quals s’ha previst alguns mesures per garantir l’accés a la zona escolar, especialment a les hores d’entrada i sortida dels alumnes.

Així, mentre duri el tall de la cruïlla de l’església, s’ha previst que l’accés a les escoles es pugui fer a través de l’aparcament de les rentadores i del carrer del Mig, que canviarà de sentit i serà només sentit per accedir a les escoles. També s’hi podrà accedir des de la rambla de les Ferreries, que excepcionalment no es tancarà en l’horari d’entrada i sortida d’escolars. Ho explica Susanna Pla, regidora de governació de Palafolls.

El carrer Francesc Macià només serà transitable pels veïns que hauran d’entrar en contra direcció a la via.

El consistori demana comprensió als conductors i recorden que el tall és imprescindible per atacar aquest cèntric punt de la nostra vila.

Les obres de substitució de la canonada d’impulsió treballa ara en dos sectors; al carrer Major i al tram alt de Pau Casals. 

La previsió és acabar l’obra a mitjans de juny, un cop incorporada la nova canonada i que s’hagi repavimentat tot el traçat per on passa, especialment el carrer Major i l’av Pau Casals.

Justament la repavimentació del carrer Major, que es farà de nou amb llambordes, obliga a deixar reposar la base de morter, motiu pel qual el tall de la cruïlla s’allargarà almenys dues setmanes, segons fonts properes a l’obra.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics