Les obres de la canonada tanquen la cruïlla de l’església

La substitució de la canonada d’impulsió continua a bon ritme i segons el previst. Ja fa un mes i mig que van començar i des de llavors hi ha hagut diferents afectacions, però a partir de demà s’actua en una de les cruïlles principals del nostre poble; en la confluència de l’Av Costa Brava, Carrer Major i Francesc Macià, al ben mig del centre.

Afectacions i itineraris recomanats. AjPLF

Aquesta cruïlla estarà tancada entre dues i tres setmanes durant les quals s’ha previst alguns mesures per garantir l’accés a la zona escolar, especialment a les hores d’entrada i sortida dels alumnes.

Així, mentre duri el tall de la cruïlla de l’església, s’ha previst que l’accés a les escoles es pugui fer a través de l’aparcament de les rentadores i del carrer del Mig, que canviarà de sentit i serà només sentit per accedir a les escoles. També s’hi podrà accedir des de la rambla de les Ferreries, que excepcionalment no es tancarà en l’horari d’entrada i sortida d’escolars. Ho explica Susanna Pla, regidora de governació de Palafolls.

El carrer Francesc Macià només serà transitable pels veïns que hauran d’entrar en contra direcció a la via.

El consistori demana comprensió als conductors i recorden que el tall és imprescindible per atacar aquest cèntric punt de la nostra vila.

Les obres de substitució de la canonada d’impulsió treballa ara en dos sectors; al carrer Major i al tram alt de Pau Casals. 

La previsió és acabar l’obra a mitjans de juny, un cop incorporada la nova canonada i que s’hagi repavimentat tot el traçat per on passa, especialment el carrer Major i l’av Pau Casals.

Justament la repavimentació del carrer Major, que es farà de nou amb llambordes, obliga a deixar reposar la base de morter, motiu pel qual el tall de la cruïlla s’allargarà almenys dues setmanes, segons fonts properes a l’obra.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics