Malgrat recupera les barraques de la festa major d’estiu

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La festa de Sant Roc d’enguany tornarà  a tenir tres nits de concerts joves a la zona de la platja.

Fa sis anys que les Barraques de festa Major de Malgrat no tenia una programació de concerts joves de tres dies i, des de fa dos anys que no es poden fer en el seu format habitual per culpa de la pandèmia. 

Segons informa l’Ajuntament de Malgrat, les barraques enguany se celebraran les nits del 12 al 14 d’agost i, de nou, amb vuit carpes destinades a les entitats locals.

De fet les entitats sense ànim de lucre, que siguin de caràcter juvenil, cultural, social o esportiu i estiguin legalment constituïdes i registrades al Registre Municipal d’Associacions i Entitats Ciutadanes, ja poden sol·licitar una d’aquestes guinguetes que serviran begudes i menjar durant els concerts joves. 

De moment no s’ha donat a conèixer els grups que vindran en aquesta edició, però si se sap que un dels grups participants serà el guanyador d’un concurs de rap que s’organitza aquests dies al municipi veí.

Les barraques es faran de nou a la sorra de la platja, just davant de la plaça de Xesco Boix. És l’emplaçament on es fan les barraques des que,  a pocs dies d’iniciar-ne l’edició del 2016, Protecció Civil va desautoritzar-ne la celebració al seu lloc habitual, la pista d’atletisme del municipi, per la presència d’una empresa química propera i per la manca d’un pla d’autoprotecció de l’Ajuntament en cas d’evacuació per accident químic. La improvisació va portar les Barraques a la platja, on ja s’han quedat arran de la bona acceptació del públic i l’organització.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics