500 persones reben cada dia els titulars de Ràdio Palafolls al seu correu electrònic

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquesta setmana s’ha arribat als 500 subscriptors al servei d’enviament de les principals notícies del dia a través de correu electrònic. Això vol dir que cada migdia aquestes 500 persones reben a la seva bústia un correu amb els principals notícies del dia i amb l’enllaç per poder llegir la notícia sencera al web de Ràdio Palafolls.

Una de les principals missions de servei públic que té aquesta emissora és la informació local. Justament Ràdio Palafolls està compromesa  en fer arribar aquest contingut per diferents formats a la ciutadania. Més enllà dels butlletins i informatius a l’antena, l’emissora també té el seu web, diferents xarxes socials i el servei de titulars al correu electrònic.

Un altre servei de titulars similar és el que s’ofereix a través del canal de Telegram. A través d’aquesta aplicació 235 persones reben puntualment els titulars de les informacions de Ràdio Palafolls en temps real.

Som presents a les principals xarxes socials. En aquest sentit, destaquen els prop de 4.900 seguidors al Facebook, els prop de 8.000 a twitter o els 2.100 d’instagram.

Més enllà de cuidar la seva antena, Ràdio Palafolls creu necessari usar els nous llenguatges comunicatius per fer arribar el contingut local a la ciutadania i, per això, ja estudia nous formats i canals de comunicació amb la ciutadania.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics