URGENT

Replanten arbres de la piscina a l’Skate Park

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Palafolls, juntament amb l’empresa encarregada del servei de jardineria del nostre municipi, ha plantat aquesta setmana tres arbres adults dins l’Skate Park. La intenció de la mesura és dotar l’espai d’ombra a l’estiu, quan l’equipament és més usat. 

Es tracta d’arbres que estaven plantats a la zona verda de la piscina. Amb l’entrada de la maquinària pesada a la piscina per iniciar les obres de remodelació, s’ha vist que la primera filera d’arbres molestava a l’operativa dels treballs i s’ha decidit transplantar-los. 

En un primer moment s’ha aprofitat per reomplir els forats que havia deixat la mort d’altres exemplars a la pròpia piscina. Així es van recol·locar 5 exemplars. Ho explica Sonia González, regidora d’esports.

Els altres tres exemplars són els que s’han portat cap a la zona de l’Skate Park

Una de les principals queixes dels usuaris i famílies és la manca d’ombra on poder refugiar-se els dies més calorosos i assoleiats de l’estiu. L’any passat es va posar  un tendal per cobrir una part de l’Skate, però aquesta setmana, s’ha decidit  plantar aquests tres exemplars per aconseguir ampliar la zona d’ombra a la zona de jocs. Ara també es preveu dotar l’espai de més bancs prop dels arbres plantats.

A principis d’estiu de l’any passat es va inaugurar la renovació de l’Skate Park de Palafolls amb noves atraccions i amb una pump track

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics