El Parc del Montnegre El Corredor es mostra a la biblioteca de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Fins el proper dia 27, la Biblioteca Enric Miralles de Palafolls acull l’exposició itinerant del Parc del Montnegre i el Corredor en la que a través d’una dotzena de plafons informatius vol donar a conèixer la riquesa natural d’aquest espai, del qual el nostre municipi en forma part, juntament amb altres 12 pobles.

En aquests plafons, un personatge fictici explica la història i què ens podem trobar al Parc. Això fa que la visita a la mostra sigui recomanada per a totes les edats i efcada a un públic familiar. Ens ho ha explicat l’Anna Miralles, directora de la biblioteca.

L’exposició itinerant “Parc del Montnegre i el Corredor” està formada per una dotzena de plafons muntats en bastidors de fusta i està produïda amb materials i tintes sostenibles. Incorpora tres nivells de lectura, vehiculats per un personatge narrador, i un ventall d’elements gràfics en què destaquen les il·lustracions naturalistes i els interactius no digitals. LA mostra presenta recursos com una passejada audiovisual, propostes de participació, objectes mòbils i ambientació aromàtica.

El Parc està format per dos massissos: el Montnegre, i el Corredor. Amb el Maresme a una banda i el Vallès a l’altra, el Parc és un espai protegit amb uns valors ecològics i culturals excepcionals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics