Inauguren les millores en l’accessibilitat el geriàtric

Semàfor davant del geriàtric. RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest migdia s’ha fet oficial la inauguració de les millores que tant la Diputació de Barcelona com l’Ajuntament de Palafolls han fet a l’accés de vianants al geriàtric del nostre municipi.

A principis de novembre ja entrava en funcionament el pas de vianants regulat amb semàfor que va instal·lar la Diputació i que garanteix la seguretat a l’hora de creuar la carretera de Malgrat per accedir al geriàtric des de l’aparcament de la Figuerassa.

Ja aquest any, l’Ajuntament va entomar el projecte de connectar el nou pas de vianants amb el barri amb una nova vorera protegida. A més, s’ha fet una rampa i unes escales per salvar el desnivell entre la carretera i l’aparcament de la Figuerassa, que és on aparquen la majoria de visites del centre geriàtric.

Tot i que fa setmanes que els obres estan enllestides, avui el diputat d’Infraestructures i Espais Naturals, Pere Pons, i l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, han oficialitzat la inauguració d’aquesta actuació.

En declaracions a Ràdio Palafolls, el diputat ha assegurat que no és de les obres més grans de la Diputació, però sí són de gran importància pels usuaris del centre.

L’alcalde de Palafolls explica que les obres han tingut certa complexitat en la coordinació entre administracions, però creu que finalment els usuaris del centre podran crear la carretera sense exposar la seva seguretat.

El pas de vianants s’ha fet lluny de la intersecció amb la carretera entre Blanes i Malgrat per garantir la seguretat. Això ha obligat a crear un tram de vorera nou davant la façana del geriàtric per poder connectar el pas amb l’entrada principal del centre.

Tota l’actuació ha costat uns 60.000€, que s’han dividit entre Diputació i l’Ajuntament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics