Últims dies del Forma’t

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Recta final de les segones jornades d’orientació educativa de Palafolls. El Forma’t ja ha realitzat gran part del seu programa d’activitats. Ahir Ràdio Palafolls va organitzar una xerrada en la que estudiants i famílies van parlar sobre els dubtes que es generen en el moment de deixar l’ensenyament obligatori i enfrontar-se a la decisió de triar el camí formatiu propi.

Sovint les famílies es pensen que el millor itinerari és l’universitari, tot i que hi ha altres sortides formatives que poden ser molt és profitoses. Es el que li va passar a la Montse. El seu fill no volia estudiar més, però finalment, amb l’assessorament de l’Institut, va començar un gran mitjà que va aconseguir animar-lo a continuar estudiant.

Finalment el seu fill va accedir a un grau superior i a una carrera universitària.

La JoannLa Joanna, que té un fill que ha estudiat un grau mitjà a Mataró, creu molt important escoltar als fills i saber els seus neguits i preferències. Creu que no té sentit obligar-los a fer res que no vulguin estudiar.

La xerrada va evidenciar que l’ensenyament no obligatori és car i suposa molts sacrificis familiars, i que encara hi ha certa mala fama pels qui trien un camí diferent a l’universitari.

El Forma’t continua avui dijous amb xerrades virtuals i una fira matí i tarda al teatre per resoldre dubtes generals sobre l’ensenyament post-obligatori.

Demà divendres es farà la sessió final amb la youtuber catalana Juliana Canet.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics