URGENT

El MiD acull l’exposició de pintures d’un palafollenc de 83 anys

Compartiu aquesta història

Durant tot aquest mes d’abril, en el MiD, es pot gaudir d’una exposició de 27 quadres pintats amb diferents tècniques i que representen paisatges propers com ara l’església de Palafolls, o bé paratges d’altres poblacions veïnes com Blanes. L’autor d’aquestes pintures és Ricardo Rodríguez,  un veí de Palafolls de 83 anys, que pinta des de petit, però de forma autodidacta.

Rodríguez explica que sempre l’acompanya un llapis o un carbonet per poder plasmar la realitat que l’envolta i es mostra content de poder mostrar les seves pintures al MiD

L’autor palafollenc ja ha exposat altres vegades les seves obres al nostre municipi, especialment en mostres al Casal d’Avis coincidint amb la Festa Major. Això li ha donat molta popularitat.

Qui vulgui encara és a temps de veure aquestes pintures de Rodríguez fins a finals d’aquest mes a les parets de la sala principal del MiD. L’entrada és gratuïta i es pot visitar les obres d’art del conegut com a  “Pintor de Palafolls” de 8h del matí a 20h del vespre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics