Palafolls perd una de les línies de P3 pel curs vinent

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Fa uns dies acabava el període de preinscripció pel curs vinent. Les previsions eren poder tenir 4 línies noves de P3 pel proper curs, dues a cada escola, però el nombre de preinscripcions només permeten obrir 3 aules de P3 a Palafolls. 

En concret, i si les preinscripcions s’acaben traduint en matrícules, l’escola Mas Prats tindrà 2 noves classes de P3, mentre que Les Ferreries en tindrà 1.

El descens de la natalitat des de fa uns anys fan que el nombre de places hagi anat caient en els últims anys i lluny queden els cursos en els que s’obrien fins a 5 línies de P3 entre les dues escoles. 

De fet, prenent  de referència el padró d’habitants, ja es preveia que el nombre màxim d’estudiants palafollencs que haurien de començar P3 aquest setembre estava entorn als 80. No tots han demanat plaça a les escoles locals, pel que no s’arriba al mínim per poder mantenir les 4 classes.

La baixada de la natalitat a Palafolls és notable en els últims anys i condiciona serveis com la llar d’infants o les aules que es poden obrir de P3, ja que van estretament lligades al nombre d’alumnes preinscrits.

Un cop feta la preinscripció, a partir de demà es podrà fer el seguiment de la reserva de plaça, D’aquí a 2 mesos, del 21 al 29 de juny, es podrà formalitzar la matrícula pel curs vinent

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics