URGENT

A partir d’avui les sancions mínimes a les ordenances de civisme, animals i sorolls són d’almenys de 100€

Compartiu aquesta història

Avui entren el vigor le modificacions a les ordenances reguladores de civisme , de tinença d’animals de companyia, la de sorolls i vibracions de Palafolls. 

Es tracta de les tres normes locals que provoquen més sancions al nostre municipi. 

Al gener el ple de l’Ajuntament de Palafolls va aprovar per unanimitat les modificacions proposades a aquestes tres ordenances municipals.

Les principals modificacions han consistit  en harmonitzar i adaptar aquestes ordenances a la normativa general i al règim sancionador. 

Així, a partir d’ara les multes per incompliment aquestes ordenances locals fixen un import mínim de sanció de 100€. Ara bé, si l’infractor reconeix la seva responsabilitat i paga sense recórrer la sanció es veurà beneficiat d’una reducció del 50% de l’import de la multa. 

Així, a partir d’avui, llençar papers o xiclets al terra, abandonar o abocar mobles a la via pública així com orinar o escopir al carrer tindran una sanció mínima de 100€.

També serà sancionat amb 100€ bonificables, el fet de no retirar els deposicions dels gossos a la via pública, el maltractament lleu dels animals o no tenir censat l’animal de companyia al cens municipal.

Pel que fa a l’ordenança de sorolls, també es tipifica com a infracció lleu molestar i fer sorolls innecessaris a la via pública que pertorbin la qualitat de vida dels veïns.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics