Restablerta la circulació de trens al Maresme Nord

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Fa mitja hora que s’ha restablert la circulació ferroviària entre Barcelona i Mataró que havia quedat afectada aquest matí per una averia en el subministrament elèctric a l’alçada de Sant Adrià del Besos.

L’avaria que ha afectat els trens des de primera hora del matí, s’ha pogut solucionar al cap de tres hores.La interrupció del servei ha obligat als usuaris de la zona del Maresme que es volien desplaçar fins a Barcelona a buscar altres mitjans per a poder arribar a la capital catalana ja que RENFE no ha habilitat servei alternatiu per carretera amb autobusos. 

La circulació dels trens entre Blanes i Mataró s’ha realitzat amb regularitat durant la incidència. Hores d’ara els trens cap al sud van retornant a la normalitat.

Precisament la R1 ja es va veure afectada el passat 27 de març quan el fort temporal va irrompre les vies entre Pineda i Malgrat de Mar obligant a tallar la circulació dels trens i fer-ne ús d’altres.

 Les xarxes socials s’han fet ressò i els usuaris assidus a aquest transport han manifestat el seu malestar, la mala gestió i la manca d’informació que no s’ha rebut des de l’operadora.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics