Unes obres de millora de la xarxa ferroviària modifiquen lleugeramentels horaris de pas de trens

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Demà passat, dissabte, unes obres de millora en diversos punts de la xarxa de Rodalies de Barcelona modificarà els horaris i les freqüències de pas dels trens. L’alteració dels horaris durarà gairebé un any.

Les obres de la linea R1 se situen a l’estació de Sant Feliu de Llobregat, al sud de Barcelona. Per això, els combois provinents del Maresme finalitzaran el seu recorregut a L’Hospitalet de Llobregat deixant desconnectat el sud del nord de la línea, entre Molins de Rei i l’Hospitalet.

En aquesta millora de la R1 i RG1, se li afegeixen les obres començades a principis de març, deixant inhabilitada l’etació d’Ocata obligants als viatgers a fer ús del servei de llançadora entre aquesta estació i El Masnou.

Desde El Masnou, els viatgers que habitualment fan servir aquest servei, podran desplaçar-se en els trens R1 i RG1 tant 

en sentit Barcelona com cap al nord d’aquestes línies.

L’afectació de la circulació a les estacions de l’Alt Maresme es limita a l’hora de pas dels combois que canvia respecte dels horaris que hi ha preestablerts fins ara. La quantitat de trens per hora continua essent la mateixa.

Renfe anuncia que alguns trams on ara hi ha dues vies, passaran a ser una sola. El nombre de trens també es veuran afectats, ja que hi haurà una reducció de quantitat. Tanmateix, els combois seran més llargs i amb més places del habitual.

Les obres, valorades en 470 milions d’euros, tenen previst acabar el febrer de l’any que ve i suposaran un canvi en el funcionament de la xarxa ferroviària i repercutiran sobre els viatgers i al transport de mercaderies.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics