Oberta la convocatòria de la 15à edició del Premi de Treballs de Recerca

Institut Font del Ferro de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els alumnes palafollencs que estiguin cursant 2n de Batxillerat a l’Institut Font del Ferro i vulguin presentar els seus treballs de recerca a l’edició d’enguany d’aquest premis tindran fins el 6 de maig per fer-ho.

Aquest certamen es convoca cada any per tal de reconèixer l’excel·lència d’aquells treballs d’investigació que l’alumnat ha realitzat de manera individual o bé en grup en el marc de l’activitat acadèmica.

Com és habitual, els premis de Treballs de Recerca, que reben el nom de qui fou director de l’Institut Daniel Lopez, tenen dues categories, la científica i la social, segons la seva temàtica.

El primer premi de cada categoria està dotat amb 500 euros.

Els treballs hauran de ser totalment anònims i s’hauran de lliurar amb tota la documentació obligatòria que indiquen les bases del certamen. 

Els premis seran lliurats el 17 de juny i seran valorats per un jurat de sis persones proposades per la comunitat educativa de Palafolls que tindran en compte criteris com la originalitat, els objectius aconseguits o la estructuració del treball.

 L’any passat es van presentar 14 treballs al certamen. Un treball sobre  els microbis va aconseguir el premi en l’ambit científic, mentre que un estudi de l’autoestima en adolescents es va endur el reconeixement en l’àmbit social.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics