URGENT

Santa Susanna ha acollit un miler de participants amb la Bike Show

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana Santa Susana es convertia en referent internacional de totes les activitats relacionades amb el món de la bicicleta.

La Bike Show es tracta d’un espectacle on s’hi fan diferents proves i activitats relacionades amb el ciclisme, com ara recórrer Parcs Naturals i paratges de Catalunya damunt la bicicleta.

El poble veí, ha acollit a un miler d’esportistes de diferents edats i de fins a 20 nacionalitats diferents, com ara Cuba, Uruguai, Egipte, Itàlia, entre d’altres.

Aquesta nova edició s’ha destacat per la incorporació d’una nova prova, el Gravel Ride Tour amb un total de 80 participants. Aquesta activitat s’ha destacat per recórrer el Parc Natural del Montnegre i el Corredor amb una etapa d’aproximadament 65 kms, on els concursants gaudien de les vistes i els avituallaments agregats a cada zona del circuit.

Els amants de les bicicletes elèctriques, enguany, també han pogut gaudir de diferents activitats amb l’edició Ebike Tour. El centenar de participants que es van presentar a aquesta prova, van poder escollir entre dos circuits, gaudint també, de les vistes dels dos paratges naturals i d’una degustació de productes d’aproximat.

Santa Susanna, doncs, posava fi a un cap de setmana ple d’activitats esportives per a totes les edats, ja que des dels més petits fins el més grans, van poder gaudir d’un ambient de festa i d’esport, posant de manifesta que aquest municipi veí, és una destinació certificada amb un turisme esportiu i familiar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics