URGENT

Sant Lluís s’ha quedat sense electricitat durant tot el matí

Compartiu aquesta història

La reforma integral del transformador elèctric que alimenta el barri deixa un miler d’abonats de St. Lluís sense llum durant més de 4 hores.

A primera hora del matí, la companyia elèctrica ha tallat el subministre per iniciar els treballs ja programats i que no havien d’allargar-se més enllà de la 1 del migdia. Finalment s’ha restablert el servei a quarts d’una.

Endesa explica que es tracten d’unes obres que milloraran les línies de baixa i mitja tensió del barri. Per aquest motiu han canviat totes les cabines interiors del transformador pel que s’ha hagut de tallar el subministrament.

Tot i que la companyia elèctrica va avisar d’aquest tall programat, alguns veïns s’han mostrat queixosos per que creuen que no s’ha donat prou informació als abonats. L’Evelyn, una de les veïnes afectades pel tall de subministrament, afirma que ja sabia del tall programat, tot i que hi ha veïns que no n’estaven al cas.

Pel que fa als comerços del barri, molts han hagut de readaptar la seva activitat i els establiments de queviures estaven preocupats per la conservació del menjar refrigerat i congelat. En el cas de la perruqueria de Sant Lluís, l’establiment ha hagut de tornar a programar la seva agenda de clients i donar-los cita per la tarda o ja bé per demà, amb el problema que el telèfon tampoc funcionava sense electricitat.

Sense anar més lluny,  la nostre emissora tampoc ha pogut oferir la seva programació habitual per culpa del tall que ha afectat els estudis de la ràdio.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics