La 2a edició del Fem Palafolls busca la implicació dels comerços i restaurants del municipi

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament ha fet una crida a tots els comerços i establiments del municipi demanant  la seva implicació per tal de fer créixer el Fem Palafolls, un festival de benvinguda a l’estiu que es planteja com un revulsiu per donar a conèixer Palafolls i el seu teixit comercial.

Per això demana als comerços i establiments de restauració que s’apuntin a la iniciativa oferint descomptes i productes especials per aquesta segona edició del Fem Palafolls prevista pel primer cap de setmana de juliol.

A banda, també es proposa a les botigues que ho vulguin sortir al carrer, en unes carpes habilitades.

Qui vulgui participar d’aquestes iniciatives de promoció de la vila pot apuntar-se fins aquest proper dilluns.  Ho explica, Silvia González, Tècnica de Promoció i Econòmica de l’Ajuntament de Palafolls.

El FEM Palafolls és un certamen impulsat per l’Àrea de Cultura i de Promoció Econòmica del consistori amb l’objectiu de incentivar el comerç local després de la crisi econòmica provocada per la pandèmia, així com també dinamitzar-lo amb l’ajut amb   activitats com concerts o un mercat d’oportunitats.

El festival se celebrarà els dies 1, 2 i 3 de juliol, i una de les novetats d’aquesta segona edició és el canvi d’ubicació del Fora Stock, de la Fundació Molí del Puigvert, que es farà al Fòrum Palatiolo, recollint l’opinió dels participants de l’edició anterior. 

Es preveu que enguany es podrà gaudir de totes les activitats i concerts sense les restriccions anticovid, després que l’edició de l’any passat es va viure amb limitacions d’entrades, distància de seguretat i mascaretes.

Concert del Fem Palafolls’21. RP

Aquest any, es tornarà a oferir un programa de concerts als vespres que tornaran a comptar amb el Village, la zona amb una oferta gastronòmica que disposarà d’un horari de 18h de la tarda a les 2 de la matinada. El consistori espera comptar amb una variada presència d’establiments locals a les casetes del Village que, de nou, es preveu al parc de les Esplanes. Els bars i restaurants que vulguin estar al Village poden comunicar-ho també a Promoció Econòmica.

Es repeteix la fórmula de l’any passat, però amb la intenció que s’hi sumin més comerços i restaurants del poble, per oferir una promoció completa del nostre municipi

En la primera edició del Fem Palafolls van ser tres dies amb activitats com un passi de models, la fira Fora Estocs i els concerts de Gemma Humet, Miquel Abras o els populars Doctor Prats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics