Surt a licitació el bar del Casal d’Avis del centre

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’1 de gener marxava l’últim responsable del bar del casal d’avis i, des de llavors, el servei ha estat tancat. En aquests mesos el consistori ha actualitzat les bases per poder trobar un nou adjudicatari que torni a obrir la persiana del bar del casal d’avis del centre.

El nou contracte proposat és de 2 anys, amb la possibilitat de 2 pròrrogues d’1 any cada una. Així doncs el màxim previst és de 4 anys. 

Les persones interessades hauran de presentar una memòria tècnica en la que han d’especificar l’equip humà que proposen pel servei, els horaris d’obertura, la periodicitat de la neteja o la planificació i posada en marxa.

Igualment l’oferta econòmica té un pes important a la licitació. D’entrada la licitació marca un canon de 9570€ a l’any. Un preu que els licitadors poden augmentar per aconseguir punts. El plec de clàusules també marca un màxim de preus a cobrar als usuaris. Uns preus que s’han actualitzat, però que les empreses que es presentin poden rebaixar per aconseguir més punts.

Les persones o empreses interessades en portar el bar del Casal d’Avis tenen temps per presentar les seves ofertes fins aquest divendres.

Llavors el consistori encara necessitarà obrir els sobres i valorar objectivament les ofertes per saber qui serà el nou adjudicatari d’aquest servei.

Es dona el cas que en els últims anys, el bar del Casal ha tingut diferents concessionaris, fins a 5 en els últims 10 anys, alguns dels quals han renunciat abans d’hora del seu contracte amb l’Ajuntament.

El consistori també té pendent reobrir el bar municipal de l’Antic Sindicat de Sant Genís. El consistori va rescindir el contracte a l’últim concessionari, ja fa més tres anys, i, tot i haver fet un nou procés de concessió, encara no ha reobert el bar ja que l’equipament necessita una reforma important.Altres bars de titularitat municipal han tancat definitivament com el bar del casal de l’avi de Sant Lluís o el del Can Batlle. Tots dos van tancar fa temps sense previsió per a tornin a obrir.

Consulteu la licitació del servei AQUÍ

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics