URGENT

Últimes places per poder donar sang aquest diumenge a Palafolls

Compartiu aquesta història

El Banc de Sang i Teixits organitza aquest proper diumenge 8 de maig una nova jornada de donació de sang a Palafolls on anima a tots aquells usuaris que estiguin bé de salut a demanar cita prèvia per a poder assistir.

Ara com ara només queden una desena de places disponibles per donar sang aquest diumenge a Palafolls. Qui vulgui pot apuntar-se al web donarsang.gencat.cat i concertar hora.

La donació serà només de matí, començarà a les 10h i s’allargarà fins les 14h del migdia a l’edifici de MiD a la Plaça del Fòrum Palatiolo. La previsió és que es pugui rebre una 50a de donacions aquest diumenge en la segona jornada de donació d’aquest any, després de la recollida extraordinària del passat gener.

El Banc de Sang recorda que totes aquelles persones interessades en donar sang han de tenir entre 18 i 70 anys, pesar més de 50 kilos i trobar-se bé de salut. En el cas de les dones, poden donar sang un màxim de tres cops l’any, i en el dels homes, un màxim de quatre, deixant dos mesos de separació entre cada donació.

Abans de la donació es fa una exhaustiva entrevista mèdica a cada donant i se li mira la  pressió i el nivell d’hemoglobina. Per donar sang no cal estar en dejú.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics