URGENT

Comença la preinscripció a la llar d’infants

Compartiu aquesta història

A partir d’avui dilluns i fins el proper dia 20 està obert el període per sol·licitar plaça a la llar d’infants pública de Palafolls pel proper curs.

Com és habitual es pot demanar plaça de forma telemàtica, omplint la sol·licitud que es troba a la pàgina web de l’Ajuntament i adjuntar-la a la instància digital amb tota la documentació necessària per obtenir més punts.

La preinscripció també es pot fer presencialment demanant cita prèvia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament. Ho explica Sandra Jimenez, responsable de la Llar d’Infants municipal.

Pel curs vinent s’oferten 64 noves places, ja que la resta estan ocupades pels infants que ja han fet aquest curs al centre i passen al següent nivell.

La intenció és que hi hagi una aula de nadons, dues pels infants d’entre 1 i 2 anys i 3 aules més pels infants d’entre 2 i 3 anys

La principal novetat del curs vinent és la gratuïtat de l’escolarització dels infants de P2. La Generalitat assumirà el cost de la plaça, però no dels servis com l’acollida o el menjador.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics