Santa Susanna proposa un decàleg de “Turisme sostenible en 10 passos”

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Es tracta d’una campanya que servirà per promoure un turisme més sostenible i per a reduir la petjada climàtica de l’activitat turística al municipi. Sota el nom “Turisme sostenible en 10 passos”, Santa Susanna ha ideat una guia amb 10 consells i recursos pràctics sobre sostenibilitat. La guia va adreçada a  visitants, establiments turístics i veïns i veïnes de Santa Susanna. Inclou propostes d’activitats turístiques que generen un impacte positiu al nostre entorn més proper i també a escala global. Entre els consells d’aquest decàleg hi ha l’opció de moure’s en bicicleta o en transport públic pel municipi per així reduir les emissions de CO2. Com també, consumir productes de KM0 als comerços locals per evitar productes envasats provinents de les gran superfícies i que fan ús de tones de plàstic.

El decàleg es distribuirà a l’Oficina de turisme, als allotjaments i als comerços, i també es fixaran cartells als espais públics de la ciutat i a les xarxes socials. S’ha editat en un format 100% digital i adaptat per lectura en dispositius mòbils per evitar residus de paper i promoure l’estalvi de recursos. Es pot descarregar a la web de turisme de l’Ajuntament de Santa Susanna en diferents idiomes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics