URGENT

Santa Susanna proposa un decàleg de “Turisme sostenible en 10 passos”

Compartiu aquesta història

Es tracta d’una campanya que servirà per promoure un turisme més sostenible i per a reduir la petjada climàtica de l’activitat turística al municipi. Sota el nom “Turisme sostenible en 10 passos”, Santa Susanna ha ideat una guia amb 10 consells i recursos pràctics sobre sostenibilitat. La guia va adreçada a  visitants, establiments turístics i veïns i veïnes de Santa Susanna. Inclou propostes d’activitats turístiques que generen un impacte positiu al nostre entorn més proper i també a escala global. Entre els consells d’aquest decàleg hi ha l’opció de moure’s en bicicleta o en transport públic pel municipi per així reduir les emissions de CO2. Com també, consumir productes de KM0 als comerços locals per evitar productes envasats provinents de les gran superfícies i que fan ús de tones de plàstic.

El decàleg es distribuirà a l’Oficina de turisme, als allotjaments i als comerços, i també es fixaran cartells als espais públics de la ciutat i a les xarxes socials. S’ha editat en un format 100% digital i adaptat per lectura en dispositius mòbils per evitar residus de paper i promoure l’estalvi de recursos. Es pot descarregar a la web de turisme de l’Ajuntament de Santa Susanna en diferents idiomes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics