Tot a punt per la 5a edició del concurs de música jove Mosca

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Avui al vespre, a la pista exterior del Palauet, se celebra la vetllada de concerts joves del concurs Mosca. A l’edició d’enguany, s’hi presenta gairebé una desena de grups novells amb una selecció diversa d’estils musicals, com el reggae, el rap o el rock. Una varietat que, des de l’organització del Mosca, es valora molt positivament de cara a poder oferir diferents propostes als concerts d’avui i de cara a les barraques del setembre. Entre els participants hi ha joves palafollencs però també s’hi han presentat joves de rodalies.

Albert Muñoz és el tècnic de joventut.

Els grups que participin disposen de  35 minuts cada un d’ells per a pujar a l’escenari i mostrar el seu talent. Els finalistes es decidiran en tres votacions. La primera serà en línia a través de les xarxes socials del mateix concurs; un altre guanyador serà escollit mitjançant votacions presencials dels assistents als concerts, i el tercer grup serà triat segons el criteri d’un jurat especialitzat.

Els guanyadors del concurs, a part de guanyar un premi en metàl·lic de 300 euros, seran els que tocaran com a teloners a  les barraques de l’AlterFesta de Palafolls que se celebraran el cap de setmana del 8 al 10 de setembre al nostre municipi.

Aquesta edició, seguirà el model de l’any passat en quant la posada en marxa als escenaris. Serà més dinàmic ja que hi haurà dos dos escenaris, un en cada banda de la pista, per així, mentre toqui  un grup musical, l’altre actuació es pot anar preparant a l’altre escenari. Una alternativa que va funcionar l’any passat i  aquest any es torna a repetir

El Mosca és un concurs que busca promoure la música local i emergent i està especialment dirigit a formacions joves que s’estan iniciant a la música i necessiten un espai on poder mostrar el seu talent. De fet, ja és la 5eà edició que el concurs se celebra al nostre municipi.

La festa d’avui es farà sense restriccions després de dos anys de pandèmia i es podrà gaudir d’una vetllada on la música i la diversió seran les protagonistes.

Podeu consultar el cartell dels grups musicals de l’edició d’enguany al web de la ràdio, radiopalafolls.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics