Xerrada sobre identitat de gènere i diversitat sexual a l’escola de pares i mares

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dilluns arriba la sessió de maig del servei d’orientació familiar de Palafolls. Un servei que vol donar eines a pares i mares i que cada mes presenta una xerrada participativa. La de demà és una trobada que girarà sobre la identitat de gènere i la diversitat sexual i que anirà a càrrec de la Fundació Agi.

Aquesta xerrada es fa coincidint en que l’endemà dimarts, dia 17, serà el dia Internacional contra la LGTBIfobia, un dia per sensibilitzar la societat i afavorir el dret a la igualtat i la no discriminació per raó d’orientació sexual o expressió de gènere.

És Anna Rovira, tècnica d’educació de Palafolls, qui ho explica.

La xerrada per a Pares i Mares es farà a quarts de 7  de la tarda al local d’entitats situat a la plaça del Fòrum Palatiolo i és gratuïta. Per assistir-hi no cal fer inscripció prèvia.

La trobada està plantejada com una xerrada participativa i interactiva amb la intenció de donar eines i suport  per ajudar a afrontar les diferents etapes dels infants i joves.

Les xerrades van començar ja l’any passat i, a mesura que han passat els mesos, l’edat objecte de les trobades ha anat augmentant passat dels infants a ara que es parla dels adolescents.

Al juny, per tancar la curs, es planteja un taller  sobre els riscos i la prevenció davant l’ús de les xarxes socials. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics