La piscina obrirà a principis de juliol

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El passat 1 d’abril les màquines entraven a les instal·lacions de la piscina municipal per començar la seva remodelació integral. Unes obres a contrarellotge per arribar a temps d’enllestir la nova piscina per aquesta temporada de bany.

La previsió inicial és que les obres acabin a mitjans de juny, és a dir d’aquí a un mes. Així ho marca el contracte signat amb l’empresa encarregada de les obres. Ara bé, el consistori ja té assumit que aquestes obres s’allargaran almenys uns dies més per culpa de la falta de materials. Ho explicava avui l’alcalde Francesc Alemany, que recorda que hi ha processos que no es poden accelerar.

A hores d’ara, ja està fet el formigonat del vas gran i s’està fent el de la piscina petita. Encara falta impermeabilitzar, posar el revestiment i condicionar els voltants dels dos vasos.

L’alcalde creu que si no hi ha nous contratemps la piscina es podrà reobrir el primer cap de setmana de juliol, coincidint amb la celebració del Fem Palafolls.

El projecte inclou refer les dues piscines. La gran tindrà menys profunditat màxima. Això ha de permetre diversificar les activitats que s’hi podran fer a partir d’ara, com per exemple, activitats esportives.

La piscina petita també es refarà sencera. Es farà més àmplia que l’anterior i amb un accés gradual gràcies a grans esglaons, que esdevindran també com espais per al bany de nadons.

El cost previst de la reforma és de 400.000€, però l’Ajuntament ja ha reservat 50.000€ més per fer front a un possible augment de preu. L’actual crisi de subministraments també està provocant un considerable l’augment dels preus de materials. El consistori no vol contratemps que frenin les obres i ja ha previst un fons per si calgués injectar més diners als treballs.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics