Tordera ofereix unes xerrades telemàtiques per a famílies

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Tordera, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, presenta un cicle de xerrades en línia orientades a famílies i als seus fills.

La regidoria d’Ensenyament és qui s’encarrega d’organitzar aquest cicle de conferències telemàtiques, amb 3 sessions telemàtiques.

La primera serà l’1 de juny amb un taller titulat “Estan creixent. Eduquem-los plegats. La importància d’educar junts Família-Escola-Societat”. Aquesta primera xerrada va adreçada a famílies amb nens i nenes de 6 fins a 16 anys.

La segona sessió està organitzada pel dia 29 de juny amb una xerrada que té com a objectiu que tant els pares com les mares prenguin consciència que els fills són els protagonistes de la seva vida i quan han d’aprendre dels seus errors.

Per concloure aquestes trobades telemàtiques, el dia 6 de juliol una doctora en psicologia s’encarregarà de la xerrada titulada “Emocions, xarxes i fills. Com els combinem?” Una activitat dirigida a famílies amb fills a partir de dotze anys i que ja tinguin accés a dispositius mòbils i a les xarxes socials.

Tot i que la participació en aquestes sessions és gratuïta, cal inscriure’s prèviament a l’enllaç que podeu trobar a la web de l’Ajuntament de Tordera.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics