Pineda fa una crida per cuidar millor el mobiliari urbà

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Pineda ha arrencat una campanya de consciència ciutadana enfocada als propietaris de mascotes. Amb aquesta campanya sota el nom “El pipí em destrueix” es demana que els animals no orinin a la base dels fanals, ni en el mobiliari urbà.

Es tracta d’una iniciativa pionera a la província de Barcelona, que consisteix en la col·locació d’una pancarta en els fanals substituïs, amb el lema «El pipí em destrueix». Aquesta pancarta servirà com a alerta del deteriorament que provoca l’efecte corrosiu dels orins dels animals.

L’Ajuntament de Pineda de Mar recorda que és obligatori l’ús de bosses per recollir els fems dels animals i dur una ampolla d’aigua per netejar el pipí. D’aquesta manera s’intentarà evitar al màxim possible, l’efecte corrosiu de l’orina sobre el metall dels fanals i del mobiliari urbà, que és la principal causa del deteriorament.

Aquest dimecres l’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, va penjar la primera banderola en un dels fanals nous, i va aprofitar l’acte per destacar l’esforç d’aquesta inversió de 300.000 euros per part de l’Ajuntament, i a la vegada va fer un prec a la ciutadania on va recalcar que entre tots s’ha de fer un esforç per tenir cura del mobiliari urbà del municipi.

Així mateix, les persones que tenen animals domèstics, els va demanar que surtin a passejar les seves mascotes amb les bosses i l’ampolleta d’aigua per mantenir amb millor estat els fanals del municipi i aconseguir tenir Pineda més neta i endreçada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics