La demanda del Casal d’Estiu sobrepassa l’oferta

Casal d'Estiu de Palafolls. Aj. PLF
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ja ha acabat el període de preinscripció d’aquesta activitat estival i la demanda per assistir al Casal d’Estiu ha estat superior al nombre de places que s’oferten.

Segons expliquen des del consistori hi ha hagut 280 sol·licituds dins el període establert i en tots els torns hi ha sobredemanda. Per exemple, es preveien 200 places al torn de juliol al matí i la demanda ha estat de 220 sol·licituds a la primera quinzena i 230 a la segona. També a l’agost hi ha més persones interessades que places previstes.

Per tot plegat, des del consistori es considera un èxit i de consolidació del model de casal d’estiu municipal.

Anna Rovira és la tècnica d’educació de Palafolls.

Acabat el període de preinscripció ara es publicaran les llistes provisionals i es donarà un temps per acabar de presentar documentació o resoldre requeriments. Hi ha una 30a de requeriments pendents. Si passat aquest termini encara hi ha més demanda que oferta , s’aplicaran els barems establerts per assignar les places de l’activitat.

És a dir, es valorarà i puntuarà cada proposta segons els criteris establerts. Per exemple tenen més punts els infants que viuen a Palafolls, els que van venir l’any passat o que els pares treballin al nostre municipi.

Després de la publicació de la llista definitiva, encara caldrà fer oficial la matrícula. El termini s’obrirà el 10 de juny i durant una setmana es podrà fer el pagament de l’activitat. Qui no faci el pagament perdrà l’opció de plaça i es recorrirà a la llista d’espera.

L’Ajuntament també informa que s’ha arribat al mínim per poder oferir els serveis d’acollida i de menjador al casal d’enguany, que es farà a les instal·lacions de Mas Prats

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics