Rialles Blanes celebra demà els seus 40 anys amb un espectacle infantil

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El poble veí celebrarà demà els seu 40è aniversari amb un espectacle gratuït al Passeig de Mar, just davant el monument de la sardana, a dos quart de 6 de la tarda. Ho fa amb l’obra “En Tito busca nas”. La seva creadora és una jove blanenca, Anna Gomez Sarrión, que actualment estudia Educació Primària i qui fa 4 anys ja va fer una primera adaptació. A l’espectacle de demà, Gómez, hi ha introduït dansa, música en directe, i sobretot molt bon humor per fer arribar una història a la canalla que parla de manera senzilla, tendra i divertida.

La història gira a l’entorn d’un pallasso que dóna nom a l’obra, en Tito, que està molt trist al haver perdut el seu nas. La canalla acompanyarà al clown en les seves peripècies a la recerca per retrobar-lo, en una història que com sol ser habitual a les funcions que organitza l’Agrupació Rialles Blanes, compta amb un rerefons alliçonador que vol anar més enllà i deixar clar que l’aspecte físic és el de menys, el què importa és la persona, com ens comportem amb la resta de la gent i com sentir-se estimat.

Rialles és una entitat que organitza espectacles dirigits al públic familiar des del 1972 , convertint-se així, amb un dels circuits d’espectacles més antic d’Europa. El seu objectiu és acostar la cultura catalana i de qualitat als infants i a les famílies, al mateix temps potencia la relació entre el creador i el públic.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics