Últimes hores per les preinscripcions de la Llar d’Infants municipal de Palafolls

Instal·lacions de la llar d'infants Palafollets. Aj. Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A principis d’aquest mes es va obrir el període preinscripcions per la Llar d’Infants Municipal Palafollets. El termini perquè les famílies apuntin el seu fill o filla al centre pel curs 2022/2023 acaba demà divendres. Un procediment que, recordem, es pot fer telemàtic o presencialment demanant cita prèvia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana.

Ja fa dos anys que va aplicar-se el format telemàtic, degut a les restriccions de la pandèmia del coronavirus. Des d’aleshores, és un funcionament del qual s’ha valorat bé des del centre educatiu.

Tot i que les portes obertes van celebrar-se el passat mes d’abril, les famílies que necessitin més informació sobre la Llar d’Infants de Palafolls o que vulguin conèixer més de prop el centre, poden contactar-hi trucant al telèfon 93 766 60 60 o bé enviant un correu electrònic.

A l’hora de fer la preinscripció, les famílies hauran de tenir en compte la documentació que es requereix, i que es troba indicada al web municipal. 

L’1 de juny es publicarà el llistat provisional per fer-hi esmenes i a mitjans del mes vinent serà el procés de matrícula.

La principal novetat d’enguany és que el curs de P2 serà gratuït i les famílies no hauran de pagar mensualitats per aquest nivell educatiu i només caldrà abonar els extres com menjadors o acollides en cas que sigui necessari.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics