L’alcalde de Tordera anuncia que no es presentarà a la reelecció

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Joan Carles Garcia ha anunciat aquesta setmana, en una compareixença pública, que aquest serà el seu darrer mandat al capdavant de l’Ajuntament. El propi alcalde ha agraït la confiança de tots aquests anys al càrrec, ja que de 8 vegades de candidat, 7 les ha exercit d’alcalde. Garcia explica que se sent  molt afortunat per haver governat Tordera, un municipi que estima tot i no haver-hi nascut.

Durant l’acte, es va projectar un vídeo de repàs dels 27 anys de Garcia com alcalde de Tordera i el mateix batlle va posar en valor la capacitat de diàleg que li han permès governar al poble amb coalició amb diferents partits polítics. En aquest sentit va destacar la transformació del municipi i la feina feta pels ciutadans i les entitats locals per afrontar els reptes que s’han assolit. 

Garcia va explicar que la seva tasca política ha afectat a la seva vida personal, però ha recalcat  que ell se sent casat amb Tordera i el Maresme.

Joan Carles Garcia va començar la seva carrera política a l’Ajuntament de Tordera l’any 91 com a regidor. Al 1995 va ser proclamat alcalde per primera vegada, càrrec que ocuparà fins a fins d’aquí a un any.  Actualment, també és Diputat de Cultura a la Diputació de Barcelona i Membre de la Junta de Govern.

Amb l’enunciat comiat de Garcia ja són dues peces claus de l’antiga convergència que no continuaran després d’aquest mandat. Fa una setmana també ho anunciava Montserrat Candini, alcaldessa fins aquest any de Calella.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics