Tres detinguts en una operació antidroga a Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest matí tres persones a Malgrat de mar en el marc d’una operació antidroga

Segons han confirmat els Mossos a Ràdio Palafolls, aquest matí, pels volts de les 6, s’ha fet l’entrada i registre a una casa del carrer Riera de Malgrat on han detingut 2 persones per un suposat delicte contra la salut pública.

L’altra persona s’ha detingut en un altre immoble. Fonts policials expliquen que han trobat diverses substàncies estupefaents a l’habitatge. De fet segons fonts consultades per aquesta emissora, feia temps que es feia evident certs moviments estranys en aquest immoble.

La Policia de Malgrat també ha col·laborat en l’operatiu, bàsicament tallant aquest carrer de Malgrat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics