Demà s’obre el termini per demanar les beques menjador pel curs vinent

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A partir d’aquest dilluns, les famílies palafollenques amb infants ja poden presentar les seves sol·licituds per demanar les beques pel menjador escolar de cara al proper curs 2022-2023.

Els ajuts els concedeix el Consell Comarcal del Maresme, però es demanen a través dels ajuntaments. Així les sol·licituds s’han de presentar al municipi on estigui empadronat l’alumne, i no on estigui escolaritzat. 

Cada poble determina els terminis i la forma de presentació. En el cas de Palafolls, el termini es tancarà el dia 5 de juny.

Per a la convocatòria d’enguany s’amplien els indicadors a tenir en compte a l’hora de fer el preceptiu informe de risc social de l’alumne per part dels serveis socials municipals afegint aspectes com l’habitatge i els hàbits alimentaris. Això vol dir que es tindrà en compte la manca d’habitatge, un possible risc de desnonament, pobresa energètica o una situació d’infrahabitatge.

El Consell Comarcal del Maresme preveu destinar més de 7.5 milions d’€ a ajuts de menjador escolar pel curs vinent, tot i que la partida es pot ampliar si hi ha un ’increment de l’alumnat nouvingut per exemple per la guerra a Ucraïna.

Les famílies palafollenques podran fer la demanda a través d’instància electrònica o presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament. En aquest cas, però, sempre amb cita prèvia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics