Marc Buch substitueix Candini com alcalde de Calella

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Ple d’Investidura, que s’ha fet aquest dissabte, només comptava amb la candidatura de Buch que ha sortit elegit per majoria absoluta. 

Buch ja era alcalde accidental de la ciutat després de la retirada de Candini fa uns mesos per culpa d’una malaltia i el seu anunci de no continuar en política.

En el seu discurs d’investidura, Buch ha tingut paraules de reconeixement cap Candini a qui li ha agraït la feina feta i la confiança dipositada en ell. En aquest sentit el nou batlle assegura que vol mantenir  la força i l’energia del mateix govern que hi havia fins ara, i  ha ofert ma estesa i diàleg a l’oposició, entitats i associacions.

Ha explicitat reafermat que el seu govern, amb coalició amb el PSC, es base en treballar per a les persones, l’impuls de Calella i tot amb la mirada transversal de la sostenibilitat.

El nou alcalde ha parlat dels principals projectes que el govern pensa tirar endavant. Ha  posat l’accent en l’impuls de la ciutat a partit dels sector del turisme, el comerç, la cultura i l’esport. Ha tret pit de la gestió del govern municipal en el jaciment del Roser i es proposa treballar per remodelar el Parc Dalmau per tal d’adaptar-lo als nous usos.

Tot i que falta un any per les eleccions municipals, el nou alcalde diu no voler estar condicionat pels comicis.

Buch, que acaba de fer els 36 anys, és enginyer tècnic agrícola especialista en Hortofructicultura i Jardineria i és regidor de Calella des del 2015.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics