URGENT

Comença l’última fase del canvi de canonada d’impulsió

Compartiu aquesta història

Avui s’inicia la recta final de les obres de substitució de la canonada d’impulsió d’aigua cap als dipòsits del Castell. En concret avui comencen els treballs de reasfaltatge dels carrers que s’han hagut d’obrir  per fer-hi passar la nova canonada.

Aquests treballs de reasfaltat comencen avui des de la Plaça Major i aniran baixant fins els semàfors pel carrer Passada. Això farà que en els propers dies aquesta via estarà tancada al trànsit. 

El projecte preveu el fresat de tota la via i no només el tros afectat per la nova canonada.

Un cop s’acabi aquesta via es començarà a actuar a l’avinguda Pau Casals que també es reasfaltarà sencera. L’últim tram que es preveu finalitzar, ja al  juny, serà al capdamunt de Pau Casals, entre els carrers Girona i Camí del Castell, ja que és la zona on s’hi estan fent més treballs, a banda del canvi de canonada.

Per la seva banda la totalitat del carrer Major ja ha estat repavimentat de nou amb  llambordins. Tot i que està del tot finalitzat, els vehicles no hi poden circular ja que es necessiten alguns dies per tal que s’assenti la cimentació que fixa els llambordins. Si no es respectés aquest temps, el nou paviment podria presentar deformacions com va passar amb els anteriors llambordins.

La previsió inicial és que a mitjans de juny els treballs han d’estar finalitzats després de 4 mesos de treballs que han permès col·locar una nova canonada d’impulsió que transportarà aigua des de la connexió a la zona dels semàfors i fins els dos dipòsits del castell. És des d’aquests dipòsits des d’on es dóna servei a tot el centre de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics