Reoberta la N-II entre Calella i Sant Pol

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Un mes després de l’esllavissada del talús de la corba del far, la carretera N-II ha quedat totalment reoberta aquest cap de setmana. S’esperava que les obres acabessin a principis de juny, però després de tres setmanes amb un  pas alternatiu regulat per semàfors, els treballs han acabat abans d’hora.

Els tècnics han estat treballat durant tot aquest temps per assegurar la muntanya i evitar que hi hagin nous despreniments. Els treballs han tingut dues fases, una primera actuació d’emergència per estabilitzar la part superior, i una segona en la que van estabilitzar la zona inferior. El Departament de Territori ja va invertir l’estiu del 2020 1,2 milions d’euros per sanejar, assegurar i cimentar els nous talussos entre Calella i Sant Pol.

El que encara es manté tallat és el pas de vianants de la part de la muntanya. És la zona que està just sota el talús i que es va esllavissar la matinada del passat 22 d’abril sense provocar víctimes però si afectant a la mobilitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics