URGENT

Resultats esportius del cap de setmana

Compartiu aquesta història

En futbol, victòria de l’amateur de 4a catalana, 3-1. Quarta victòria consecutiva dels palafollencs i això els col·loca 6ens a la Lliga. Proper partit serà al Palastadium contra el Mont-ras.

Empat a 4 del Cadet A Masc dels Palafollencs contra el Farners. Un partit molt disputat fins l’últim moment. Aquest empat els manté 9ens a la lliga. Jugaran el seu últim partit aquest dissabte contra l’Hostalrich. Pel que fa la categoria d’aleví A i B disputaran el seu últim partit de temporada aquest cap de setmana. El Benjamí que va 12è a la lliga també jugarà el seu últim partit.

Encara a Futbol… En aquest cas, Futbol Sala, el Sènior Masc de 1a catalana, els de Sant Lluís guanyen 3-4 al Lloret. Derrota però, del Sènior Femení 2-1 contra el Montmeló. La propera jornada, la última de la lliga, serà un partit directe per la 6ena posició. Pel que fa el Cadet A, golejada dels palafollencs 20-0 contra el Blanes. Ara han d’aconseguir els mateixos punts que els de Sant Julià de Ramis per ser campions i anar al Playoff. El proper partit serà contrar el Futsal Tordera.

Pel que fa el bàsquet, victòria aplastant del Sots 21 B Masc. Els palafollencs deixen el marcador 81-51. Un resultat que deixa l’equip a la 5ena posició a falta de 3 jornades per acabar la lliga. El proper partit es disputarà al Palauet contra el CB Cardedeu.

Un partit molt disputat els del Júnior Masculí. Els de Palafolls assumeixen una derrota de 7 punts, 63-70, contra el Voltregà. La propera jornada serà contra el CB Centelles.

I L’infantil Masculí acaben la temporada deixant un regust agredolç amb l’últim partit. El Club Bàsquet Palafolls acaba la temporada amb un partit 71-21 contra el Montornés.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics