Aquest dijous es durà a terme la segona xerrada del Digitalitza’t a Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Durant aquest mes de maig hi ha hagut diferents xerrades enfocades a empreses, treballadors i institucions de Palafolls per impulsar la digitalització d’empreses. La del dijous tindrà lloc a la Sala de plens de l’Ajuntament i començarà a les 16h de la tarda allargant-se fins les 18h. La xerrada comptarà amb experts de la consultora especialitzada en logística i tecnologies.

Seran ells qui dinamitzaran un taller participatiu dirigit a personal responsable, encarregat i operari d’operacions logístiques distribució, entre d’altres. Ho explica Cristina Jiménez responsable del programa Digitalitza’t Palafolls.

Aquesta activitat servirà per tractar les noves tendències que s’estan produint en el món de la logística i cadena de subministraments en matèria de transició digital, per així detectar conjuntament les necessitats, els reptes i els desafiaments que les empreses s’estan trobant a dia d’avui.

En aquestes jornades sorgeixen idees per a futures xerrades, ja que es coneixen de més a prop les necessitats i inquietuds.

Amb el projecte Digitalitza’t Palafolls, l’Ajuntament vol donar un impuls al talent local i el creixement econòmic sostenible a través de la tecnologia. Bàsicament, es vol acompanyar a empreses, treballadors i institucions en el camí de la transició digital cap a un model socioeconòmic sostenible, inclusiu, competitiu, solidari i igualitari.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics